...
...
...

torsdag 4 mars 2010

WHEN WILL SPRING ARRIVE?


Igår när jag promenerade i Simrishamn, så kändes det faktiskt som om våren snart kommer. OK, visst låg det snö på marken, men solen sken från klarblå himmel och fåglarna sjöng ikapp. Det var helt vindstilla - tänk så tyst det blev och hela nästa vecka får vi äntligen plusgrader.


Nu kommer bästa tiden - att leta vårtecken!

Det är som att leta hemliga skatter. Man vet aldrig vad, som först ger sig till känna. Ännu så länge är det bara löken i köket, som har grott, men jag gläds åt det också - för det påminner mig om det som komma skall.

Visst är det en härlig tid.

- När kommer Vårens budbärare till dig?


When will Spring arrive at your corner of the world?

6 kommentarer:

 1. Åh känner du av våren! Vi hade också lite sol igår men det yrde av snö och knarrade under skorna så vårkänslorna uteblev, men snart så! Man blir ju lycklig av bara ljuset!!!
  Ska ta en lång promenad idag med tjejerna, dvs de får sitta i pulka bakom, så man kan insupa ljuset så mycket det bara går!Kram på dig duktiga du!/tess

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra ! Vårtecken är också att dagarna blir ljusare och att solen lyser på oss ibland.
  Hoppas att du får en riktig skön vårdag idag !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. En så länge är det bara ljuset och fåglarnas kvittrande som vittnar om att vi går åt rätt håll. Annars gillar jag verkligen när de börjar sopa bort gruset från gatorna, lite konstigt kanske men jag älskar när de gör det.
  Ha det bra.
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Det är är nog det enda gröna vi lär få se på ett bra tag ;). Fortfarande biter sig kylan kvar o snö har vi i mängder.

  Det är bara dagarna som blir längre o man får njuta av det :).

  Våren lär väl komma lagom till midsommar, åtminstone här hos oss.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ljuset har kommit och det betyder mycket. Just idag skiner solen......
  Jag måste ut nu och leta här i Norrland hos mej.
  Ha en skön dag!//Lissen

  SvaraRadera
 6. visst är det det :) den bästa tiden är när man tittar efter vår tecken .. och hittar några :) Vi hade också strålande sol .men iskalla vindar ..men där det var lä .. där var det riktigt underbart att gå och njuta :)

  SvaraRadera