...
...
...

torsdag 18 oktober 2007

Doris Lessing ...

... har för mig alltid varit en fascinerande kvinna

Hon hyser en stor kärlek och respekt till sina katter och i sin bok "Om katter" berättar hon kärleksfullt och osentimentalt om de katter, som hon har mött genom livet. Läs den!

Jag passar på att visa min egen ...


... en gång så värdelösa katt, men nu min värdefulla skattAndra bloggar om: , , , , ,

13 kommentarer:

 1. Å vilken vacker kisse, vad kan hon heta? Jag hade en helsvart Mimmi då jag var liten som var min bästis. Nu har jag en tjocksmockig och underbar Bosse! Vilka helt gudomligt vackra foton du tar, jag blir alldeles mållös! Vad glad jag blir att du kommenterade hos mig så jag fick se din fina blog! Måste kika lite mer...

  SvaraRadera
 2. Miauuu.
  Söt kisse. Har två gosingar själv. Och Doris Lessing verkar vara en helsjön dam. Såg en intervju med henne häromdagen.
  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Hej
  Oj vilken katt-bild, jag gillar också katter så mycket. Doris Lessing ja, nu var det första gången jag faktiskt läst en bok av en nobelpristagare. "Det femte barnet" ingen läsning för dem som väntar barn kanske, men jag gillade den.
  Annmarie

  SvaraRadera
 4. Underbar bild på kissen!
  Kattmännsikor är nog människor på riktigt tror jag. Älskar Doris Lessings kattböcker och en del andra också.

  Lisa

  SvaraRadera
 5. Dina bilder är så fina, jag scrollar upp och ner flera gånger för att titta :)
  Katten är så söööt!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ytterligare en bok att läsa.. man får så många bra boktips på olika bloggar och den här tror jag att jag skulle gilla.. underbar bild på din lilla kisse.. härliga fotomodeller är katter inte så snabba utan mest ganska lata och det passar för en sån fin stilstudie du visar.. Ha det gott..Monica

  SvaraRadera
 7. Jag undrar om jag inte har den boken i bokhyllan, skall genast kolla det. Vilken underbar kattbild säger jag som älskar katter. Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 8. Visst är katter härliga och mycket personliga! Har växt upp med katter sen jag var barn så det har hunnit bli några bekantskaper genom åren. Vissa katter har det där lilla extra.
  Vi hade en katt innan vår nya lilla filur som via har nu som hette Jansson han var så himla fin och härlig klok på nått sätt han var med i familjen i 9år!
  Vår nya debutant är 6 mån gör lite olycker här och där så jag är inte riktigt kompis med honom ännu, mysig och gossig så en så länge så överväger det olyckorna som han gör.
  Ha en bra Fredag!
  Ella

  SvaraRadera
 9. Tack för kommentar på min blogg! Kul att du hittade dit - så jag kunde hitta hit! Vilken fin blogg du har! Fina bilder!

  SvaraRadera
 10. Vilken underbar bild!! Fick ett litet sting i hjärtat för min försvunna Lillemaj...Men,men... jag har 4 katter till som jag älskar så mycket!!

  SvaraRadera
 11. Åhh vilket vackert foto... suck... du är så fantastiskt duktig.
  Linda

  SvaraRadera
 12. Vad du är bra på att fota, och vilken fin kisse du har!

  SvaraRadera