...
...
...

söndag 9 december 2007

VAR ÄR LJUSET?


VEM HAR STULIT MITT LJUS?

Snälla, rara - lämna tillbaka det.
Min saknad är obeskrivlig.

Här regnar och blåser det fortfarande!!! Marken gungar när man går i trädgården. Allt är sunkit! Jag försöker verkligen skapa ljus inomhus; vita blomsterarrangemang, stearinljus, vita väggar, vita tak, vita möbler samt julpynt. Men till slut hjälper ingenting... Lyckliga ni som visar vinterlandskap. Hoppas ni är medvetna om att ni är priviligierade. Njuuut och sänd en liten medlidande tanke till oss här nere ...
Andra bloggar om: , , , , , , ,
It´s dark and constantly raining. Where is the light?

18 kommentarer:

  1. Ja du, här är det då inte, men jag letar och väntar med saknad. Fick lite ljus på mig igår iallafall, man får vara glad åt det lilla :)

    SvaraRadera
  2. Hej min vän, Vilken härlig bild ! Stod nyss i växthuset och fotograferade Amaryllus men min blev inte så vackra. Här har det varit lite sol men mest regn och mörkt.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har haft SOL idag!! Jättefint på min promenad! Solen som lyste på de frostnupna träden. Önskar ditt slaskande slutar snart!!
    Trevlig andra advent i rusket...

    SvaraRadera
  4. Det bildet satte meg helt ut!Hvilken healing..det er sååååå vakkert og gjordt fra hjertet:-)
    Lyset kommer tilbake.Det har bare gjemt seg litt..Har hatt en ørliten kontakt med værgudinnen..regner det ikke mindre?..Da får jeg ta en ny runde:-)
    Canon min er 350D,og macrolinsen 60mm.Den deler jeg med mannen..Er 100 bedre?Vi trenger vel egentlig hver vår selv om han definitivt er mest for viiiidvinkel..
    Jeg har ikke gått kokekurs der.Er jo vegetarianer,men husker hun hadde en nydelig butikk i Oslo,og synes stylingen hennes er utrolig utsøkt..
    Sender deg så mye lys jeg kan..I mellomtiden får du kose deg med din vakre fotokunst,dyr,familie og venner..og en tur ut når været tillater.Finn stedet på Østerlen som har det vakreste lyset.om så for noen minutter..
    Oisan..dette ble langt..
    Kos søndag og god klem fra Randi

    SvaraRadera
  5. Jag vill också ha lite ljus, så om du får något så kan du kanske dela med dig lite???
    Det är tur att det finns stearinljus att mysa till! Men de är inte direkt uppiggande - snarare sömnpiller...

    SvaraRadera
  6. Underbara bilder på din blogg som vanligt!!! Ja, jag vet, det känns inte kul med gungade mark, så var det förra året här när jag hade julstuga och café, grönt överallt, jag hoppas det blir en vit jul i år, förra helgen hade vi ju en del snö men tyvärr är den borta nu.... snön bidrar ju en hel del till julkänslan, vi får som sagt elda mera ljus och omge oss med juldofter... ha en fortsatt bra andra advent! Mari.

    SvaraRadera
  7. Jag lider också av denna kompakta gråhet som lagt sig som ett lock över Skåne... Som tur är har jag en lampa med solljus här invid datorn så jag får en liten dusch av dagsljus varje kväll.

    SvaraRadera
  8. Man är verkligen svältfödd på ljus just nu.. det är verkligen mörkt, riktigt mörkt och fuktigt, kallt.. ja usch.. Var i Göteborg i går och på Liseberg.. de kan konsten att ljusa upp tillvaron.. jisses vad lampor säger jag bara.. =)ha det gott.. Monica
    http://moasgard.tradgardsblogg.se/

    SvaraRadera
  9. Ja här är det grått o geggigt..vill också ha snö!
    Vacker bild!
    PS det blev ingen takmålning i helgen, det krånglade... :(
    Kram
    Mia
    PS Vacker vit bild!!!

    SvaraRadera
  10. Vilken vacker amaryllisbild! Så snyggt - och där saknas ju inget ljus. Men jag håller med dig. Jag saknar ljuset och jag saknar snön.
    Kramar Karin

    SvaraRadera
  11. Hihihi...ja nu är det allt för tråkigt ute.Lite snö å ljus skulle sitta fint.
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  12. Precis så känner jag med - längtan efter ljus, får snart gå på ljusterapi.... För att fylla på med ljus och färger, tog jag mig en tur till en liten handelsträdgård och fick fyllt på ordentligt :) Såg precis på väderrapporten att om vi tillåter lite regn måndag-tisdag så kanske solen kunde lysa på oss under onsdagen.... Vackert foto du bjuder på - ljust och fint. Ha en bra måndag 8`)

    SvaraRadera
  13. Förlåt men jag förstår inte "Lämna tillbaka mitt ljus"?!

    mvh, Anja

    SvaraRadera
  14. Jag kan bara skriva under denna önskan!!
    Samtidigt som min själ lyser av ett besök hit!!
    KRam
    Goa

    SvaraRadera
  15. Var inte lessen kära du,här var det -20grader på morron, huvaligen! Ser på dina vackra bilder & blir glad igen.
    Kramar & snöflingor
    Ulla-Bella

    SvaraRadera
  16. Gud vad vackra bilder du alltid visar. Håller med om ljuset och vädret, hatar ljust nu att bo i Skåne. Är så trött hela tiden inget känns kul, varför skall´man bli så påverkad utav vädret? Tur att det snart är julafton, de ser jag framemot.

    SvaraRadera
  17. Så sant så sant....Det här gråa vädret suger fullständigt musten ur mig. Värre än någonsin i år faktiskt!

    SvaraRadera
  18. Samma här där jag bor, grått regnigt och rena lervällningen där man sätter ner fötterna. Vill har snöööööööööööööööööööö....nuuuuuuu.

    SvaraRadera